Нова сграда с 6 апартамента пред Акт 16 в Малинова Долина

Нова сграда с 6 апартамента пред Акт 16 в Малинова Долина

€ 790,000
Малинова Долина, София
Ексклузивна оферта
Нова сграда с 6 апартамента пред Акт 16 в Малинова Долина
Нова сграда с 6 апартамента пред Акт 16 в Малинова Долина

Площ

: 740 кв.м

Чиста площ

: 0 кв.м

Година

: 2022

Стай

: 18

Спални

: 12

Бани

: 6

Етажност

: 0 от -999

Изложение

: Север/Изток/Юг/Запад
Цена:
790,000

Апартамент

свободен

For sale

5340

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба, ексклузивно, прецизно построена нова сграда, в която са изградени 6 просторни и слънчеви апартамента. Помещенията са добре проектирани с прави стени и чудесни размери, които позволяват реализация на множество индивидуални проекти. От всекидневните и терасите на всички жилищни единици се откриват чудесни гледки към Витоша. Околните къщи, широките и добре поддържани дворове и ниското застрояване ще позволят на бъдещите собственици да се радват на прекрасните пейзажи и гледки към зелените гори на планината и в бъдеще. На партерния етаж се намират 2 големи гаража, 3 помещения за творческа дейност, а допълнение в контура на парцела са обособените 4 външни паркоместа. Сградата разполага с индивидуален двор, в който могат да се обособят места за игра и отмора, и барбекю зона. Планиран срок за издаване на Акт 16 - месец май 2024 година. Апартаментите са с изложение изток, юг и запад, което ги прави топли и енергоефективни. Същите са оборудване с качествена 5-камерна дограма с двоен стъклопакет и широк дистанционер между изолиращите компоненти. Входните врати на всяка жилищна единица са с много висока степен на защита. Сградата е реализирана с най-качествени материали, познати на съвременната строителна индустрия, в съчетание с атрактивна архитектура създадена от висококвалифицирани проектанти, доставяща максимална функционалност и комфорт за своите обитатели. Фасадата и общите части са изпълнени с травертин, италиански черен гранит и силиконова мазилка.   **Характеристики**: - **Площ** общо за сградата: 780 кв.м. - **Разпределения**: **Партер / етаж 1 /** - 2 големи гаража, всеки по 35 кв.м, 5 сервизни големи помещения, 6 склада **Етаж 2** - 2 тристайни огледални апартамента, ап. 1 - 127, 27 кв.м и ап. 2 - 116, 15 кв.м **Етаж 3** - 2 тристайни огледални апартамента, ап. 3 - 125, 24 кв.м и ап. 4 - 128, 17 кв.м **Етаж 4** - 2 тристайни огледални ателиета, ат. 5 - 99,42 кв.м и ат. 6 - 99, 42 кв.м, голяма покривна тераса с гранитогрес - **Отопление**: Има изградена мрежа за термопомпа и климатични тела - **Асансьор:** не **Предлага се довършване до ключ по допълнително споразумение** **Цената е без ДДС!** При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране **Smart Finance** ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване и да получите безплатна консултация на телефонен номер: **0889 80 77 77**

Предимства

Без комисиона за купувача

Акт 16 през Май 2024

Доказан строител с високо качество на построените сгради

Разположен в близост до Околовръстен път

Изключително бърза комуникация с центъра на града

Характеристики
НЕОБЗАВЕДЕН
ЛУКСОЗЕН ИМОТ
ЗА ИНВЕСТИЦИИ
ГАРАЖ
МАСИВНА ВЪНШНА ВРАТА
ТОК
Удобства
НЕОБЗАВЕДЕН
ЛУКСОЗЕН ИМОТ
ЗА ИНВЕСТИЦИИ
ГАРАЖ
МАСИВНА ВЪНШНА ВРАТА
ТОК

Румен Велединов

Консултант
r.veledinov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
свободен
For sale
5340
За имота

Smart Brokers предлага за продажба, ексклузивно, прецизно построена нова сграда, в която са изградени 6 просторни и слънчеви апартамента. Помещенията са добре проектирани с прави стени и чудесни размери, които позволяват реализация на множество индивидуални проекти. От всекидневните и терасите на всички жилищни единици се откриват чудесни гледки към Витоша.

Околните къщи, широките и добре поддържани дворове и ниското застрояване ще позволят на бъдещите собственици да се радват на прекрасните пейзажи и гледки към зелените гори на планината и в бъдеще. На партерния етаж се намират 2 големи гаража, 3 помещения за творческа дейност, а допълнение в контура на парцела са обособените 4 външни паркоместа. Сградата разполага с индивидуален двор, в който могат да се обособят места за игра и отмора, и барбекю зона.

Планиран срок за издаване на Акт 16 - месец май 2024 година.

Апартаментите са с изложение изток, юг и запад, което ги прави топли и енергоефективни. Същите са оборудване с качествена 5-камерна дограма с двоен стъклопакет и широк дистанционер между изолиращите компоненти. Входните врати на всяка жилищна единица са с много висока степен на защита.

Сградата е реализирана с най-качествени материали, познати на съвременната строителна индустрия, в съчетание с атрактивна архитектура създадена от висококвалифицирани проектанти, доставяща максимална функционалност и комфорт за своите обитатели. Фасадата и общите части са изпълнени с травертин, италиански черен гранит и силиконова мазилка.  

Характеристики:

  • Площ общо за сградата: 780 кв.м.
  • Разпределения:

Партер / етаж 1 / - 2 големи гаража, всеки по 35 кв.м, 5 сервизни големи помещения, 6 склада

Етаж 2 - 2 тристайни огледални апартамента, ап. 1 - 127, 27 кв.м и ап. 2 - 116, 15 кв.м

Етаж 3 - 2 тристайни огледални апартамента, ап. 3 - 125, 24 кв.м и ап. 4 - 128, 17 кв.м

Етаж 4 - 2 тристайни огледални ателиета, ат. 5 - 99,42 кв.м и ат. 6 - 99, 42 кв.м, голяма покривна тераса с гранитогрес

  • Отопление: Има изградена мрежа за термопомпа и климатични тела

  • Асансьор: не

Предлага се довършване до ключ по допълнително споразумение

Цената е без ДДС!

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване и да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77

+ Повече

Спецификации

Площ:
740 кв.м
Чиста площ:
0 кв.м
Година:
2022
Стаи:
18
Спални:
12
Бани:
6
Етажност:
0 от -999
Изложение:
Север/Изток/Юг/Запад

Предимства

Без комисиона за купувача
Акт 16 през Май 2024
Доказан строител с високо качество на построените сгради
Разположен в близост до Околовръстен път
Изключително бърза комуникация с центъра на града
Чудесна и сигурна инвестиция с гарантирана доходност при отдаване под наем
+ Виж всички

Характеристики

Тухла
Електричество

Удобства

Необзаведен
Луксозен имот
За инвестиции
Гараж
масивна външна врата
Ток
Румен Велединов
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Румен Велединов
Румен Велединов
Консултант
r.veledinov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах