Офис помещение под наем в сграда А в престижния ADVANCE BUSINESS CENTER в кв. Младост 4 до Бизнес Парка

Офис помещение под наем в сграда А в престижния ADVANCE BUSINESS CENTER в кв. Младост 4 до Бизнес Парка

€ 23,800
Младост 4, София
Без комисионна
ofis-pomeschenie-pod-naem-v-sgrada-a-v-prestizhniya-advance-business-center-v-kv-mladost-4-do-biznes-parka
Офис помещение под наем в сграда А в престижния ADVANCE BUSINESS CENTER в кв. Младост 4 до Бизнес Парка

Площ

: 1700 кв.м

Чиста площ

: 1700 кв.м

Година

: 2019

Стай

: 4

Етажност

: 8 от 10

Изложение

: Северозапад/Североизток/Югоизток/Югозапад
Цена:
23,800

Офис

свободен

For sale

5137

За имота

**Smart Brokers** отдава под наем просторни офис помещения разположени в престижния ADVANCE BUSINESS CENTER - две бизнес сгради от клас А, съчетаващи авангардна архитектурна визия, иновативни сградни технологии и професионален пропърти мениджмънт, за да предложи една вдъхновяваща работна среда. Бизнес центъра е сертифициран по стандарта за устойчиво строителство - LEED GOLD. **ADVANCE BUSINESS CENTER** се състои от двете луксозни офис сгради разположени в близост до Бизнес парк „София”. **Сграда А** е с обща разгъната площ 28 850 кв.м, от които надземно РЗП - 16 000 кв.м. Включва 9 етажа гъвкави офисни пространства, обслужващ партерен етаж, 3 подземни нива с 284 паркоместа. Сградата е високо енергийно-ефективна. **Сграда B** е с надземно РЗП 17,500 кв.м състои се от 10 офисни етажа, партер с търговски обекти, 3 подземни парконива. В сградата също се помещават Costa Кафе, Lilly Drogerie, Kete, Pizza Lab, Skaptobuger. **Подземни етажи:** Трите подземни етажа предлагат 576 паркоместа с две нива на достъп – съответно за наематели и гости в сградата. Осигурени са паркоместа за електрически автомобили.  **Партер:** На партерно ниво са разположени основното лоби и рецепция на сградата, помещението за охрана административно управление, както и тоалетните за посетители. Впечатляваща 16 метрова видео стена и специално обособени зелени площи приветстват посетителите в основното фоайе. Удобствата на място включват кафене и фуд корт зона с външен кът за сядане.  **Офис етажи:** Надземните девет нива са предназначени за офиси клас А в съответствие с най-високите международни стандарти. Етажна плоча - 1 700 кв.м , като може да бъде разделена на два, три или четири отделни модула. Офисните етажи следват концепцията open space, което позволява гъвкаво и лесно преконфигуриране, в зависимост от специфичните нужди и изисквания на отделния наемател.  **Офиса, който предлагаме е разположен в сграда А на 8ми етаж.**  **В офиса досега не е имало наематели и ще бъде завършен по желание на клиента.** **Разпределение:** представително преддверие, голямо Open-space помещение разположено върху цялата плоча на етажа, 4 големи бани с по 3 тоалетни във всяка, зона за отдих **Такса поддръжка 2,5 евро на кв.м. Подземно паркомясто 65 Евро на месец.** **Локация:** Kомплексът е разположен върху 1218,24 кв.м в кв. "Младост-4", непосредствено до кръстовището на бул. „Александър Малинов“ и ул. “Самара“. Районът отдавна се е доказал като един от основните бизнес центрове в София. В близост са разположени централите на едни от най-големите компании в различни индустрии, като по този начин се създава атрактивна и оживена бизнес среда за съществуващите корпоративни наематели. - София Център - 20 мин с кола Летище София - 10 мин с кола - София Ринг Мол - 5 мин с кола - Mетростанция - 1 мин пеша - Директен достъп до Околовръстно шосе

Предимства

Без комисион за наемателя

Сертифициран по стандарта за устойчиво строителство - LEED GOLD

Ключово местоположение

Оживен бизнес район

Отличен транспортен достъп

Впечатляващ архитектурен дизайн

Големи етажни пространства

Авангардни сградни технологии

Индивидуални интериорни решения

Висок коефициент на паркоместа - 1/55 кв.м

Професионален пропърти мениджмънт

Характеристики
НЕОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
С ПАРКОМЯСТО
ПОРТИЕР / ОХРАНА
Удобства
НЕОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
С ПАРКОМЯСТО
ПОРТИЕР / ОХРАНА

Мартина Евтимова

Консултант
m.evtimova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Офис
свободен
For sale
5137
За имота

Smart Brokers отдава под наем просторни офис помещения разположени в престижния ADVANCE BUSINESS CENTER - две бизнес сгради от клас А, съчетаващи авангардна архитектурна визия, иновативни сградни технологии и професионален пропърти мениджмънт, за да предложи една вдъхновяваща работна среда. Бизнес центъра е сертифициран по стандарта за устойчиво строителство - LEED GOLD.

ADVANCE BUSINESS CENTER се състои от двете луксозни офис сгради разположени в близост до Бизнес парк „София”.

Сграда А е с обща разгъната площ 28 850 кв.м, от които надземно РЗП - 16 000 кв.м. Включва 9 етажа гъвкави офисни пространства, обслужващ партерен етаж, 3 подземни нива с 284 паркоместа. Сградата е високо енергийно-ефективна.

Сграда B е с надземно РЗП 17,500 кв.м състои се от 10 офисни етажа, партер с търговски обекти, 3 подземни парконива. В сградата също се помещават Costa Кафе, Lilly Drogerie, Kete, Pizza Lab, Skaptobuger.

Подземни етажи: Трите подземни етажа предлагат 576 паркоместа с две нива на достъп – съответно за наематели и гости в сградата. Осигурени са паркоместа за електрически автомобили. 

Партер: На партерно ниво са разположени основното лоби и рецепция на сградата, помещението за охрана административно управление, както и тоалетните за посетители. Впечатляваща 16 метрова видео стена и специално обособени зелени площи приветстват посетителите в основното фоайе. Удобствата на място включват кафене и фуд корт зона с външен кът за сядане. 

Офис етажи: Надземните девет нива са предназначени за офиси клас А в съответствие с най-високите международни стандарти. Етажна плоча - 1 700 кв.м , като може да бъде разделена на два, три или четири отделни модула. Офисните етажи следват концепцията open space, което позволява гъвкаво и лесно преконфигуриране, в зависимост от специфичните нужди и изисквания на отделния наемател. 

Офиса, който предлагаме е разположен в сграда А на 8ми етаж.  В офиса досега не е имало наематели и ще бъде завършен по желание на клиента.

Разпределение: представително преддверие, голямо Open-space помещение разположено върху цялата плоча на етажа, 4 големи бани с по 3 тоалетни във всяка, зона за отдих

Такса поддръжка 2,5 евро на кв.м. Подземно паркомясто 65 Евро на месец.

Локация: Kомплексът е разположен върху 1218,24 кв.м в кв. "Младост-4", непосредствено до кръстовището на бул. „Александър Малинов“ и ул. “Самара“. Районът отдавна се е доказал като един от основните бизнес центрове в София. В близост са разположени централите на едни от най-големите компании в различни индустрии, като по този начин се създава атрактивна и оживена бизнес среда за съществуващите корпоративни наематели.

  • София Център - 20 мин с кола Летище София - 10 мин с кола
  • София Ринг Мол - 5 мин с кола
  • Mетростанция - 1 мин пеша
  • Директен достъп до Околовръстно шосе
+ Повече

Спецификации

Площ:
1700 кв.м
Чиста площ:
1700 кв.м
Година:
2019
Стаи:
4
Етажност:
8 от 10
Изложение:
Северозапад/Североизток/Югоизток/Югозапад

Предимства

Без комисион за наемателя
Сертифициран по стандарта за устойчиво строителство - LEED GOLD
Ключово местоположение
Оживен бизнес район
Отличен транспортен достъп
Впечатляващ архитектурен дизайн
Големи етажни пространства
Авангардни сградни технологии
Индивидуални интериорни решения
Висок коефициент на паркоместа - 1/55 кв.м
Професионален пропърти мениджмънт
Разнообразие от услуги и развлечения в околността
+ Виж всички

Характеристики

Метална конструкция

Удобства

Необзаведен
Асансьор
С паркомясто
Портиер / Охрана
Мартина Евтимова
София,България
7
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Мартина Евтимова
Мартина Евтимова
Консултант
m.evtimova@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах