Прекрасен тристаен апартамент в сграда на бъдещето

Прекрасен тристаен апартамент във висок клас сграда

€ 251,000
Витоша, София
Ексклузивна оферта
Прекрасен тристаен апартамент във висок клас сграда
Прекрасен тристаен апартамент във висок клас сграда

Площ

: 123 кв.м

Чиста площ

: 105 кв.м

Година

: 2023

Стай

: 3

Спални

: 2

Бани

: 2

Етажност

: 4 от 6

Изложение

: Запад
Цена:
251,000

Апартамент

архив

For sale

5416

За имота

**Smart brokers** предлага за продажба тристаен апартамент от QHоме - първата сграда в България, сертифицирана по стандарта за устойчиво строителство EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies). Сграда на бъдещето, която предлага по-добро качество на живот чрез: - по-добър топлинен и акустичен комфорт - по-ниски сметки за отопление/охлаждане и топла вода, чрез използване на високо-ефективни системи - чрез геотермална система за отопление и охлаждане, спестявате до 60% от средномесечните сметки, в сравнение с отопление на ток, газ или ТЕЦ. - по-добра стойност при препродажба; (10-20% по-висока стойност) Qhome се намира в кв. Витоша, в съседство с кв. Дианабад и Студентски град. Локацията е една от най-предпочитаните в гр.София, в близост до Ловен парк, Борисова Градина, Плувен комплекс “Дианабад“, на пешеходно разстояние от основни булеварди – бул. „Симеоновско шосе“ и бул. „Доктор Г. М. Димитров“. Районът е с висок инвестиционен потенциал и е отличен избор, както за закупуване на собствено жилище, така и за отдаване под наем. Достъпът до центъра е бърз и лесен, като на пешеходно разстояние има автобусна спирка, както и основни булеварди за собствениците на автомобил. - **Характеристики**: - **Площ:** 123 кв.м. (чиста площ 105 кв.м.) - **Разпределение**: входно антре с коридор 11 кв.м, 2 бани с тоалетна, голяма и просторна всекидневна с трапезария с площ 33 кв.м, 2 просторни спални, склад и лоджия. Степен на завършеност: **Стени**- Австрийски тухли Wienerberger Porotherm **Дограма**: PVC дограма Schüco, система Living 82 AS и стъклопакет с най-високи енергийно-ефективни характеристики **Фасади** -Облицовки – топло-изолационна система и комбинация от висок клас минерална мазилка и HPL панели. Декоративни бетонови перголи в комбинации от стъкло  **Тераси** - Парапети от закалено стъкло с метална рамка ОТОПЛЕНИЕ - ОХЛАЖДАНЕ: Геотермална инверторна термопомпа с вградени циркулационни помпи, външен модул за активиране на охлаждане, управление на системата и др. Топло през зимата - Термопомпата извлича топлина от почвата и повишава нейната температура. След това я пренасочва към разпределителната инсталация в сградата – обикновено това са радиатори, подово отопление или вентилаторни конвектори. Прохладно през лятото - През лятото, процесът може просто да бъде обратен. Термопомпата извлича топлината от къщата и я прехвърля обратно под земята, като по този начин Вие получавате охлаждане, което е много по-евтино от това с традиционните климатици. Геотермалните термопомпи са най-ефективната отоплителна технология, постигаща най-високата категория A +++ в система за етикетиране на ЕС.     При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

Предимства

Доказан строител

Прекрасна локация

Просторни помещение

Характеристики
АСАНСЬОР
СКЛАД В АПАРТАМЕНТА
МАСИВНА ВЪНШНА ВРАТА
Удобства
АСАНСЬОР
СКЛАД В АПАРТАМЕНТА
МАСИВНА ВЪНШНА ВРАТА
Росен Кирилов

Росен Кирилов

Консултант
r.kirilov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
архив
For sale
5416
За имота

Smart brokers предлага за продажба тристаен апартамент от QHоме - първата сграда в България, сертифицирана по стандарта за устойчиво строителство EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies). Сграда на бъдещето, която предлага по-добро качество на живот чрез:

  • по-добър топлинен и акустичен комфорт
  • по-ниски сметки за отопление/охлаждане и топла вода, чрез използване на високо-ефективни системи
  • чрез геотермална система за отопление и охлаждане, спестявате до 60% от средномесечните сметки, в сравнение с отопление на ток, газ или ТЕЦ.
  • по-добра стойност при препродажба; (10-20% по-висока стойност)

Qhome се намира в кв. Витоша, в съседство с кв. Дианабад и Студентски град. Локацията е една от най-предпочитаните в гр.София, в близост до Ловен парк, Борисова Градина, Плувен комплекс “Дианабад“, на пешеходно разстояние от основни булеварди – бул. „Симеоновско шосе“ и бул. „Доктор Г. М. Димитров“.

Районът е с висок инвестиционен потенциал и е отличен избор, както за закупуване на собствено жилище, така и за отдаване под наем. Достъпът до центъра е бърз и лесен, като на пешеходно разстояние има автобусна спирка, както и основни булеварди за собствениците на автомобил.

  • Характеристики:
  • Площ: 123 кв.м. (чиста площ 105 кв.м.)
  • Разпределение: входно антре с коридор 11 кв.м, 2 бани с тоалетна, голяма и просторна всекидневна с трапезария с площ 33 кв.м, 2 просторни спални, склад и лоджия.

Степен на завършеност:

Стени- Австрийски тухли Wienerberger Porotherm

Дограма: PVC дограма Schüco, система Living 82 AS и стъклопакет с най-високи енергийно-ефективни характеристики

Фасади -Облицовки – топло-изолационна система и комбинация от висок клас минерална мазилка и HPL панели. Декоративни бетонови перголи в комбинации от стъкло 

Тераси - Парапети от закалено стъкло с метална рамка

ОТОПЛЕНИЕ - ОХЛАЖДАНЕ:

Геотермална инверторна термопомпа с вградени циркулационни помпи, външен модул за активиране на охлаждане, управление на системата и др.

Топло през зимата - Термопомпата извлича топлина от почвата и повишава нейната температура. След това я пренасочва към разпределителната инсталация в сградата – обикновено това са радиатори, подово отопление или вентилаторни конвектори.

Прохладно през лятото - През лятото, процесът може просто да бъде обратен. Термопомпата извлича топлината от къщата и я прехвърля обратно под земята, като по този начин Вие получавате охлаждане, което е много по-евтино от това с традиционните климатици. Геотермалните термопомпи са най-ефективната отоплителна технология, постигаща най-високата категория A +++ в система за етикетиране на ЕС.    

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

+ Повече

Спецификации

Площ:
123 кв.м
Чиста площ:
105 кв.м
Година:
2023
Стаи:
3
Спални:
2
Бани:
2
Етажност:
4 от 6
Изложение:
Запад

Предимства

Доказан строител
Прекрасна локация
Просторни помещение
Бърз достъп до центъра на града
+ Виж всички

Характеристики

Тухла

Удобства

Асансьор
Склад в апартамента
Масивна външна врата
Росен Кирилов
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Росен Кирилов
Росен Кирилов
Росен Кирилов
Консултант
r.kirilov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах