Просторен мезонет в централната част на София

Просторен мезонет в централната част на София

Цена по запитване
Център, София
Ексклузивна оферта
Просторен мезонет в централната част на София
Просторен мезонет в централната част на София

Площ

: 197 кв.м

Чиста площ

: 176 кв.м

Година

: 2010

Стай

: 5

Спални

: 2

Бани

: 2

Етажност

: 8 от 8

Изложение

: Изток/Юг/Запад
Цена по запитване

Апартамент

свободен

For sale

5409

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба ексклузивен четиристен мезонет, разположен в централната част на града. Жилището е светло и топло. Проектирано и завършено прецизно с внимание към всеки архитектурен елемент. Различните кътове предлагат много уют и възможности за спокойни и забавни моменти със семейство и приятели. Апартаментът е оборудван и с компактен фитнес, сауна и джакузи. Жилището е разположено в сграда с асансьор, в непосредствена близост до държавни институции, театри, множество заведения, магазини и учреждения. Същото е с южно изложение. От терасите се откриват фантастични гледки към Витоша планина и централни зони на града.  - **Характеристики**: - **Площ**: 197.00 кв.м. (чиста площ: 176.00 кв.м. + 21,00 кв.м.) - **Разпределение**: **Първо ниво**: обширно входно антре, южен просторен хол с трапезария и кухня /обща площ на помещението от над 50 кв.м./, една спалня, тераса, баня с тоалетна. **Второ ниво**: спалня, дрешник, баня с тоалетна, фитнес, който може да бъде преустроен на детска стая и южна тераса. **Към апартамента са налични гараж с размери, достатъчни за съхранение на голям автомобил и мазе с площ от 5.46 m2** Помещенията в апартамента позволяват преустройство или реализация на индивидуални интериорни решение. Площите на същите са рядко срещани в повечето модерни проекти ново строителство. Огромно преимущество на този имот са чудесните тераси с южно изложение. Собствениците могат да се наслаждават на прекрасни вечери на открито, през топлата част на годината. При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране **Smart Finance** ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

Предимства

Отлично местоположение

Гараж включен в цената

Множество транспортни връзки

Характеристики
ПОЛУОБЗАВЕДЕН
ГАРАЖ
ВХОДА СЕ ЗАКЛЮЧВА
Удобства
ПОЛУОБЗАВЕДЕН
ГАРАЖ
ВХОДА СЕ ЗАКЛЮЧВА
Георги Даверов

Георги Даверов

Консултант
g.daverov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
свободен
For sale
5409
За имота

Smart Brokers предлага за продажба ексклузивен четиристен мезонет, разположен в централната част на града. Жилището е светло и топло. Проектирано и завършено прецизно с внимание към всеки архитектурен елемент. Различните кътове предлагат много уют и възможности за спокойни и забавни моменти със семейство и приятели.

Апартаментът е оборудван и с компактен фитнес, сауна и джакузи.

Жилището е разположено в сграда с асансьор, в непосредствена близост до държавни институции, театри, множество заведения, магазини и учреждения. Същото е с южно изложение. От терасите се откриват фантастични гледки към Витоша планина и централни зони на града. 

  • Характеристики:

  • Площ: 197.00 кв.м. (чиста площ: 176.00 кв.м. + 21,00 кв.м.)

  • Разпределение:

    Първо ниво: обширно входно антре, южен просторен хол с трапезария и кухня /обща площ на помещението от над 50 кв.м./, една спалня, тераса, баня с тоалетна.

    Второ ниво: спалня, дрешник, баня с тоалетна, фитнес, който може да бъде преустроен на детска стая и южна тераса.

Към апартамента са налични гараж с размери, достатъчни за съхранение на голям автомобил и мазе с площ от 5.46 m2

Помещенията в апартамента позволяват преустройство или реализация на индивидуални интериорни решение. Площите на същите са рядко срещани в повечето модерни проекти ново строителство.

Огромно преимущество на този имот са чудесните тераси с южно изложение. Собствениците могат да се наслаждават на прекрасни вечери на открито, през топлата част на годината.

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

+ Повече

Спецификации

Площ:
197 кв.м
Чиста площ:
176 кв.м
Година:
2010
Стаи:
5
Спални:
2
Бани:
2
Етажност:
8 от 8
Изложение:
Изток/Юг/Запад

Предимства

Отлично местоположение
Гараж включен в цената
Множество транспортни връзки
В близост до Южен парк и НДК
+ Виж всички

Характеристики

ТЕЦ

Удобства

Полуобзаведен
гараж
входа се заключва
Георги Даверов
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Георги Даверов
Георги Даверов
Георги Даверов
Консултант
g.daverov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах