Триетажна къща с двор и покрити паркоместа в Резиденшъл Парк Лозен

Триетажна къща с двор и покрити паркоместа в Резиденшъл Парк Лозен

€ 435,000
с.Горни Лозен, София
Триетажна къща с двор и покрити паркоместа в Резиденшъл Парк Лозен
Триетажна къща с двор и покрити паркоместа в Резиденшъл Парк Лозен

Площ

: 214 кв.м

Година

: 2022

Стай

: 4

Спални

: 3

Бани

: 1

Изложение

: Север/Изток/Юг
Цена:
435,000

Апартамент

свободен

For sale

5339

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба редова къща с акт 16 в Резиденшъл парк Лозен. Имотът разполага със собствен двор и две покрити паркоместа (всичко включено в цената).   Имотът се намира в най-новият жилищен комплекс от затворен тип на Линднер , който се характеризира с комфортна и сигурна среда за живеене в близост до града. Комплексът е с контролиран достъп, просторни поддържани зелени площи, детски площадки, места за отдих и спорт. До центъра на столицата се стига за минути. Основните пътни артерии са бул. Околовръстен път и бул. Цариградско шосе . До Бизнес парк София , София Ринг мол , Икеа и други основни търговси обекти в района се стига за 10 мин.   - **Характеристики**: - **Площ**: 214 кв.м. (Двор: 60м2) - **Разпределение**: - **партер** : 57.5 кв.м - дневна с трапезария и кухненски бокс; 2.2 кв.м. WC за гости; 2.5 кв.м техническо помещение двор - 100 кв.м; - **първи етаж**: родителска спалня 27.38 кв.м с дрешник, тераса и баня 5.7 м2; детска стая 17.5 кв.м с тераса 2.21 кв.м и баня 4.6 кв.м; , коридор, стълби и перално помещение 11.3 кв.м - **втори етаж**: ателие 54.11 m² кв.м с баня 4.46 кв.м - **Платена такса поддръжка до края на 2023** Къщата е крайна, в редица със седем къщи и се отоплява на газ, с възможност за поставяне на камина. Жилището се предава на шпакловка и замазка, с газово котле на BOSCH, дограма Schuco и поставени ключове и контакти. Резиденшъл Парк Лозен е жилищен комплекс от затворен тип, намиращ се в с. Лозен, само на 12 мин. път от София. Комплексът осъществява мечтата на градския човек за дом, даряващ спокойствие и уют, качество на живот и близост до природата в непосредствена близост до града. Професионалните услуги по Управление и поддръжка осигуряват допълнителна сигурност и удобство, гарантирайки качествена и перфектно поддържана среда на живот и повече свободно време за обитателите на комплекса. В допълнение към жилищните единици е предвидено изграждането и на обособена зона с търговски и обществени площи, сред които училище; детска градина; спортен център и басейн; спортни съоръжения и детска площадка; заведение за хранене; магазин; офисни площи и др.   Къщата е подходящо за семейство с деца, както и за хора с възможности и желание за по-спокоен начин на живот в близост до града При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране **Smart Finance** ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

Предимства

Удобна локация

Собствен двор

Характеристики
НЕОБЗАВЕДЕН
ПАРКОМЯСТО
ТОК
Удобства
НЕОБЗАВЕДЕН
ПАРКОМЯСТО
ТОК
Георги Даверов

Георги Даверов

Консултант
g.daverov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
свободен
For sale
5339
За имота

Smart Brokers предлага за продажба редова къща с акт 16 в Резиденшъл парк Лозен. Имотът разполага със собствен двор и две покрити паркоместа (всичко включено в цената).  

Имотът се намира в най-новият жилищен комплекс от затворен тип на Линднер , който се характеризира с комфортна и сигурна среда за живеене в близост до града. Комплексът е с контролиран достъп, просторни поддържани зелени площи, детски площадки, места за отдих и спорт. До центъра на столицата се стига за минути. Основните пътни артерии са бул. Околовръстен път и бул. Цариградско шосе . До Бизнес парк София , София Ринг мол , Икеа и други основни търговси обекти в района се стига за 10 мин.  

  • Характеристики:

  • Площ: 214 кв.м. (Двор: 60м2)

  • Разпределение:

    • партер : 57.5 кв.м - дневна с трапезария и кухненски бокс; 2.2 кв.м. WC за гости; 2.5 кв.м техническо помещение двор - 100 кв.м;
    • първи етаж: родителска спалня 27.38 кв.м с дрешник, тераса и баня 5.7 м2; детска стая 17.5 кв.м с тераса 2.21 кв.м и баня 4.6 кв.м; , коридор, стълби и перално помещение 11.3 кв.м
    • втори етаж: ателие 54.11 m² кв.м с баня 4.46 кв.м
  • Платена такса поддръжка до края на 2023

Къщата е крайна, в редица със седем къщи и се отоплява на газ, с възможност за поставяне на камина. Жилището се предава на шпакловка и замазка, с газово котле на BOSCH, дограма Schuco и поставени ключове и контакти.

Резиденшъл Парк Лозен е жилищен комплекс от затворен тип, намиращ се в с. Лозен, само на 12 мин. път от София. Комплексът осъществява мечтата на градския човек за дом, даряващ спокойствие и уют, качество на живот и близост до природата в непосредствена близост до града.

Професионалните услуги по Управление и поддръжка осигуряват допълнителна сигурност и удобство, гарантирайки качествена и перфектно поддържана среда на живот и повече свободно време за обитателите на комплекса.

В допълнение към жилищните единици е предвидено изграждането и на обособена зона с търговски и обществени площи, сред които училище; детска градина; спортен център и басейн; спортни съоръжения и детска площадка; заведение за хранене; магазин; офисни площи и др.   Къщата е подходящо за семейство с деца, както и за хора с възможности и желание за по-спокоен начин на живот в близост до града

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

+ Повече

Спецификации

Площ:
214 кв.м
Година:
2022
Стаи:
4
Спални:
3
Бани:
1
Изложение:
Север/Изток/Юг

Предимства

Удобна локация
Собствен двор
Затворен комплекс
+ Виж всички

Характеристики

Тухла

Удобства

Необзаведен
Паркомясто
Ток
Георги Даверов
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Георги Даверов
Георги Даверов
Георги Даверов
Консултант
g.daverov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах