Тристаен апартамент с високи тавани и просторни помещения на Бул. Христо Ботев

Тристаен апартамент с високи тавани и просторни помещения на Бул. Христо Ботев

€ 190,000
Център, София
Тристаен апартамент с високи тавани и просторни помещения на Бул. Христо Ботев
Тристаен апартамент с високи тавани и просторни помещения на Бул. Христо Ботев

Площ

: 107 кв.м

Чиста площ

: 88 кв.м

Година

: 1956

Стай

: 3

Спални

: 2

Бани

: 1

Етажност

: 2 от 7

Изложение

: Изток/Запад
Цена:
190,000

Апартамент

архив

For sale

5334

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба просторен апартамент с високи тавани на Бул. Христо Ботев. Жилището се намира в сграда с добре поддържани общи части, разположена в непосредствена близост до спирки на всички видове градски транспорт, градини, болница, училища и Женски пазар. Апартаментът е изцяло вътрешен с изложение изток/запад и изолация с двоен тухлен зид с въздушен джоб, което го прави изключително топъл и енергоефективен. Височина на таваните е 2,90 метра, а подовете в жилищните помещения са от добре запазено и поддържано през годините дюшеме . Частично е обзаведено със старинни, вградени мебели от дърво. Банята е осъвременена - след ремонт. Оборудвана е със санитарен възел. Кухнята е обзаведена и функционална с прилежащ балкон, който гледа към вътрешния двор.   Намира се на втори етаж (първи жилищен, над магазин) в сграда без асансьор от 1956 година.   **Характеристики**: - **Площ**: 107 кв. м., чиста площ 87.78 кв. м. - **Разпределение**: състои се от две стаи, голям хол, кухня, баня с WC, входно антре и малък балкон. - **Към жилището се предлагат мазе: 6.40 кв.м. и таван: 12.75 кв.м.** Дограмата е PVC - бяла. Жилището е поддържано, за освежаване. Сменена е водопроводната инсталация. Стените са с тапети. Имотът е с готови за сделка документи, включително УВТ. С КЛЮЧ! Апартаментът е подходящ, както за млади двойки, така и за семейство с деца, служители на международни компании или дипломатически мисии, или хора, които обичат широки пространства. При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране **Smart Finance** ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: **0889 80 77 77**.

Предимства

Просторни помещения

Характеристики
ПОЛУОБЗАВЕДЕН
ТАВАН
МАЗЕ
Удобства
ПОЛУОБЗАВЕДЕН
ТАВАН
МАЗЕ
Георги Даверов

Георги Даверов

Консултант
g.daverov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
архив
For sale
5334
За имота

Smart Brokers предлага за продажба просторен апартамент с високи тавани на Бул. Христо Ботев. Жилището се намира в сграда с добре поддържани общи части, разположена в непосредствена близост до спирки на всички видове градски транспорт, градини, болница, училища и Женски пазар.

Апартаментът е изцяло вътрешен с изложение изток/запад и изолация с двоен тухлен зид с въздушен джоб, което го прави изключително топъл и енергоефективен. Височина на таваните е 2,90 метра, а подовете в жилищните помещения са от добре запазено и поддържано през годините дюшеме . Частично е обзаведено със старинни, вградени мебели от дърво.

Банята е осъвременена - след ремонт. Оборудвана е със санитарен възел. Кухнята е обзаведена и функционална с прилежащ балкон, който гледа към вътрешния двор.  

Намира се на втори етаж (първи жилищен, над магазин) в сграда без асансьор от 1956 година.  

Характеристики:

  • Площ: 107 кв. м., чиста площ 87.78 кв. м.
  • Разпределение: състои се от две стаи, голям хол, кухня, баня с WC, входно антре и малък балкон.
  • Към жилището се предлагат мазе: 6.40 кв.м. и таван: 12.75 кв.м.

Дограмата е PVC - бяла. Жилището е поддържано, за освежаване. Сменена е водопроводната инсталация. Стените са с тапети.

Имотът е с готови за сделка документи, включително УВТ. С КЛЮЧ!

Апартаментът е подходящ, както за млади двойки, така и за семейство с деца, служители на международни компании или дипломатически мисии, или хора, които обичат широки пространства.

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

+ Повече

Спецификации

Площ:
107 кв.м
Чиста площ:
88 кв.м
Година:
1956
Стаи:
3
Спални:
2
Бани:
1
Етажност:
2 от 7
Изложение:
Изток/Запад

Предимства

Просторни помещения
Удобна локация
+ Виж всички

Характеристики

Тухла
ТЕЦ

Удобства

Полуобзаведен
Таван
Мазе
Георги Даверов
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Георги Даверов
Георги Даверов
Георги Даверов
Консултант
g.daverov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах