Стилни и комфортни жилища в нова сграда в кв. Полигона

Стилни и комфортни жилища в нова сграда в кв. Полигона

Полигона, София
Без комисиона
Стилни и комфортни жилища в нова сграда в кв. Полигона
Нова сграда
свободен
For sale
23
За имота

Smart brokers има удоволствието да представи нов луксозен проект, който сбъдва мечтата на модерния градски човек за уютен дом и високо качество на живот в красива среда. Затвореният комплекс e с контрол на достъп и се състои от 240 апартамента с прекрасна панорамна гледка за по-високите етажи и уютни градини към приземните апартаменти.

Непосредствената близост на сградата до The Mall на бул. “Цариградско шосе”, бърз достъп в рамките на 5 минути с автомобил до центъра на града, летище София и директното включване към автомагистрала Тракия го правят несравним с идеалната си комуникация в динамиката на града. Столична Община планува изграждане на нова метростанция до сградата.

Сградата развива тенденциите на доказания във времето сериозен и качествен инвеститор да прилага световни достижения и атрактивни идеи в интериора. Централна роля в уникалния интериор на мащабните входни пространства заема спиращ дъха атриум на две етажни нива. Библиотека и завладяващ кът с камина ще внесат топлина и щастие в моментите на почивка. .

Красиво оформени алеи, екзотична зеленина, кътове за спорт на открито са само част от амбицията ни да изградим един зелен оазис на хармония в сърцето на комплекса.Има и модерен спортен център в сградата, който собствениците на апартаменти могат да ползват свободно. Инвеститора се гордее със своето безкомпромисно качество на строителството, съчетаващо изключителни материали с енергоикономични решения и екологични технологии за неповторим лукс и комфорт.

Асансьорите са умни, бързи и с голям капацитет. Като еталон за стил и качество, те доказват най-новите достижения в тази област. Сигурността на нашите клиенти в важна за нас. Създаден е и пакет от мерки включващи видеонаблюдение, автоматизиран контрол на достъпа, сензори за движение. Така се гарантира една защитена среда на живот и усещане за спокойствие.

С желание да улесним максимално клиенти на SmartBrokers, предлагаме и опцията на завършеност “до ключ” при желание от Ваша страна. За целта сме разработили 2 дизайнерски пакета, които да покрият очакванията и възможностите ви.

Изберете своя дом тук и си подарете живот, пълен с щастие, наслада и безценни мигове !

+ Повече

Спецификации

Паркоместа:
2024:
Функционално разпределени, светли помещения.:

Предимства

Бърз и лесен достъп до центъра на града
Район с висок инвестиционен потенциал
Функционално разпределения на апартаментите
+ Виж всички

Характеристики

АПАРТАМЕНТИ С ЕДНА, ДВЕ И ТРИ СПАЛНИ
Румен Велединов
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Румен Велединов
Румен Велединов
Консултант
r.veledinov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах