Предимства на сделката с имоти чрез агенция Smart Brokers
17-01-2023

Предимства на сделката с имоти чрез агенция Smart Brokers

Предимства на продажба или покупка чрез агенция Smart Brokers
Изцяло южен мезонет с 3 спални и Акт 16 в Драгалевци
Без комисиона

Изцяло южен мезонет с 3 спални и Акт 16 в Драгалевци

София,Драгалевци
236,800€

Ако искате да сте сигурни, че имота, който купувате е изряден, трябва да се доверите на услугите на брокер.

Ако искате да сте сигурни, че имота, който купувате или продавате е изряден, трябва да се доверите на услугите на брокер. Ползването на услугите му улеснява цялостния процес на покупко-продажбата и спестява много нерви и притеснения на страните. Нашите консултанти винаги са „една стъпка напред“ по отношение на преговорите и документите необходими за сделката. По тази причина Вие може да сте спокойни, че всичко предварително е проверено и няма да има неприятни изненади.

Нашите професионалисти са хората, които защитават Вашите интереси. Те ще Ви съдействат при набавянето на необходимите документи за сделката и ще ви консултират за всички възможни рискове с цел избягването им.

И не на последно място най-голямото преимущество да работите с нашата агенция е комплексното обслужване. Smart Brokers предлага освен консултанти по недвижимите имоти, кредитен консултант, екип за ремонт и довършителни работи, архитекти и т.н., т.е. голям набор от услуги, за да Ви спестим време и пари. Ако желаете да разберете повече се свържете с нас на тел. 0889 80 77 77

bg-image

Търсите нов имот?

Абонирайте се за нашия бюлетин!
Получете всяка седмица нови имоти и интересни статии директно във вашата електронна поща
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах