Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах

За фирмата

Смарт Брокерс предоставя комплексни консултантски услуги на собственици на имоти, наематели, предприемачи и инвеститори.

Предлагаме цялостни решения за инвеститори и предприемачи, търсещи различни възможности на пазара на жилищни, търговски и ваканционни имоти.

Предоставяме широк спектър от услуги в жилищни проекти, ваканционни комплекси, хотели, сгради със смесено предназначение, бизнес имоти. Влагаме нашите знания и дългогодишен опит в създаването на истинска стойност за нашите клиенти.


 

Мисия:
Нашата мисия е да предоставяме висококачествени консултантски услуги за инвестиции в недвижими имоти и тяхното управление, както и да предлагаме изключителни имоти, с потенциал за ръст в цената.

Визия:
Ние се стремим да надминем очакванията на нашите клиенти, като им предлагаме ценно партньорство и допълнителни ползи и услуги, съобразени с конкретните нужди на всеки клиент. Целта на Smart Brokers е да бъде бранд, синоним на лоялност, надеждност и точност на пазара на недвижими имоти.

 

Награди и Сертификати

 • Сертификат 1
  Награда 1
  Свидетелство за регистрация на марка Smart Brokers
 • Награда 3
  Сертификат 2
  Награда 2
 • Сертификат 3

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg