Двустаен обзаведен апартамент в Манастирски ливади

Двустаен обзаведен апартамент в Манастирски ливади

€ 165,000
Манастирски Ливади, София
Двустаен обзаведен апартамент в Манастирски ливади
Двустаен обзаведен апартамент в Манастирски ливади

Площ

: 76 кв.м

Чиста площ

: 68 кв.м

Година

: 2012

Стай

: 2

Спални

: 1

Бани

: 1

Етажност

: 1 от 5

Изложение

:
Цена:
165,000

Апартамент

архив

For sale

5321

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба двустаен апартамент, изпълнен и завършен по дизайнерски проект. Жилището се намира в сграда, строена с качествени материали и по-най-добрите технологии в индустрията. Намира се в затворен комплекс с контролиран достъп. Общите части на сградите в комплекса и тези в двора са завършени качествено, което допълнително гарантира спокойствието и качеството на живот на купувача. Комплексът се намира в спокоен район с лесен достъп до основни пътни артерии на столицата, което помага за бързото придвижване до централни части на града. В близост се намират голям супермаркет, детски и медицински заведения, спирки на градски транспорт, кафенета, ресторанти и зони за спорт и почивка. Апартаментът е обзаведен с качествени уреди и мебели. Всеки детайл от довършителните дейности е работен с изключително внимание. Подовите настилки са от италиански мрамор и висококачествен ламинат. Кухнята е продължение на чистата дизайнерска линия. Луксозната мебелировка на всекидневната и спалнята се грижат за комфорта на собствениците. - **Характеристики**: - **Площ**: 76 кв.м., чиста площ: 68 кв.м. - **Разпределение:** просторен хол и фантастичен кухненски бокс, оборудван с висок клас уреди, коридор, спалня, баня с тоалетна, голям двор прилежащ към апартамента. Към апартамента е налично и мазе 4 кв.м. При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране **Smart Finance** ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване и да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77

Предимства

Затворен комплекс в екологична градска среда

Просторно и луксозно жилище

Самостоятелен двор

Характеристики
ОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
ЛУКСОЗЕН ИМОТ
МАЗЕ
ЗА ИНВЕСТИЦИИ
Удобства
ОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
ЛУКСОЗЕН ИМОТ
МАЗЕ
ЗА ИНВЕСТИЦИИ

Илиян Стойков

Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
архив
For sale
5321
За имота

Smart Brokers предлага за продажба двустаен апартамент, изпълнен и завършен по дизайнерски проект. Жилището се намира в сграда, строена с качествени материали и по-най-добрите технологии в индустрията. Намира се в затворен комплекс с контролиран достъп. Общите части на сградите в комплекса и тези в двора са завършени качествено, което допълнително гарантира спокойствието и качеството на живот на купувача.

Комплексът се намира в спокоен район с лесен достъп до основни пътни артерии на столицата, което помага за бързото придвижване до централни части на града. В близост се намират голям супермаркет, детски и медицински заведения, спирки на градски транспорт, кафенета, ресторанти и зони за спорт и почивка.

Апартаментът е обзаведен с качествени уреди и мебели. Всеки детайл от довършителните дейности е работен с изключително внимание. Подовите настилки са от италиански мрамор и висококачествен ламинат. Кухнята е продължение на чистата дизайнерска линия. Луксозната мебелировка на всекидневната и спалнята се грижат за комфорта на собствениците.

  • Характеристики:

  • Площ: 76 кв.м., чиста площ: 68 кв.м.

  • Разпределение: просторен хол и фантастичен кухненски бокс, оборудван с висок клас уреди, коридор, спалня, баня с тоалетна, голям двор прилежащ към апартамента. Към апартамента е налично и мазе 4 кв.м.

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване и да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77

+ Повече

Спецификации

Площ:
76 кв.м
Чиста площ:
68 кв.м
Година:
2012
Стаи:
2
Спални:
1
Бани:
1
Етажност:
1 от 5
Изложение:

Предимства

Затворен комплекс в екологична градска среда
Просторно и луксозно жилище
Самостоятелен двор
Локация в близост до „Южен парк“
+ Виж всички

Характеристики

Тухла

Удобства

Обзаведен
Асансьор
Луксозен имот
Мазе
За инвестиции
Илиян Стойков
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Илиян Стойков
Илиян Стойков
Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах