Качествена двуетажна къща в Кръстова вада

Качествена двуетажна къща в Кръстова вада

€ 389,000
Кръстова Вада, София
Качествена двуетажна къща в ж.к. Кръстова вада
Качествена двуетажна къща в Кръстова вада

Площ

: 149 кв.м

Чиста площ

: 0 кв.м

Година

: 1978

Стай

: 4

Спални

: 2

Бани

: 1

Етажност

: 0 от 2

Изложение

: Север/Изток/Юг/Запад
Цена:
389,000

Апартамент

свободен

For sale

5433

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба качествено построена и модерно завършена двуетажна къща в Кръстова вада. Имотът е разположен на тиха и спокойна улица с много зеленина, на пешеходно разстояние от Paradise Center. Жилището е светло и топло поради доброто разположение, с качествено направена изолация и добра дограма. Къщата разполага с богато озеленен двор, изключително подходящ за дълги и спокойни вечери на открито през топлите месеци на година. Същият позволява и безпроблемно отглеждане на малки деца, като осигурява много безопасно място за игра. Имотът е проектиран и завършен прецизно и с внимание към всеки архитектурен елемент. Различните кътове предлагат много уют и възможности за спокойни забавни моменти със семейство и приятели. Балконите и широките прозорци на втори етаж спомагат за добра осветеност на помещенията и създават здравословна среда на живот. Имотът разполага с двоен гараж. Архитектурните характеристики позволяват надстрояване на допълнителен етаж. - **Характеристики**: - **Площ**: 149.00 кв.м. - **Разпределение**: - **Партер**: Входно антре и стълбище към втори етаж, всекидневна с трапезария, перфектно оборудван кухненски бокс, двоен гараж. - **Втори етаж**: Родителска спалня с балкон, просторна детска стая, баня с тоалетна и допълнителна тоалетна, работен кабинет и сервизно помещение.   Помещенията в имота са прави и позволяват преустройство или реализация на множество, индивидуални интериорни решение. Огромно преимущество на този имот е чудесната локация и близките паркови зони. При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране **Smart Finance** ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

Предимства

Качествена къща на два етажа

Собствен двор

Двоен гараж

Характеристики
ОБЗАВЕДЕН
ГАРАЖ
Удобства
ОБЗАВЕДЕН
ГАРАЖ

Илиян Стойков

Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
свободен
For sale
5433
За имота

Smart Brokers предлага за продажба качествено построена и модерно завършена двуетажна къща в Кръстова вада. Имотът е разположен на тиха и спокойна улица с много зеленина, на пешеходно разстояние от Paradise Center.

Жилището е светло и топло поради доброто разположение, с качествено направена изолация и добра дограма. Къщата разполага с богато озеленен двор, изключително подходящ за дълги и спокойни вечери на открито през топлите месеци на година. Същият позволява и безпроблемно отглеждане на малки деца, като осигурява много безопасно място за игра.

Имотът е проектиран и завършен прецизно и с внимание към всеки архитектурен елемент. Различните кътове предлагат много уют и възможности за спокойни забавни моменти със семейство и приятели. Балконите и широките прозорци на втори етаж спомагат за добра осветеност на помещенията и създават здравословна среда на живот.

Имотът разполага с двоен гараж. Архитектурните характеристики позволяват надстрояване на допълнителен етаж.

  • Характеристики:

  • Площ: 149.00 кв.м.

  • Разпределение:

    • Партер: Входно антре и стълбище към втори етаж, всекидневна с трапезария, перфектно оборудван кухненски бокс, двоен гараж.

    • Втори етаж: Родителска спалня с балкон, просторна детска стая, баня с тоалетна и допълнителна тоалетна, работен кабинет и сервизно помещение.   Помещенията в имота са прави и позволяват преустройство или реализация на множество, индивидуални интериорни решение.

Огромно преимущество на този имот е чудесната локация и близките паркови зони.

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

+ Повече

Спецификации

Площ:
149 кв.м
Чиста площ:
0 кв.м
Година:
1978
Стаи:
4
Спални:
2
Бани:
1
Етажност:
0 от 2
Изложение:
Север/Изток/Юг/Запад

Предимства

Качествена къща на два етажа
Собствен двор
Двоен гараж
Тиха и спокойна локация
+ Виж всички

Характеристики

Тухла
Електричество

Удобства

Обзаведен
Гараж
Илиян Стойков
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Илиян Стойков
Илиян Стойков
Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах