Модерно завършена двуетажна къща на Олимпийска ривиера

Модерно завършена двуетажна къща на Олимпийска ривиера

€ 135,000
Dion, Greece
Модерно завършена двуетажна къща на Олимпийска ривиера
Модерно завършена двуетажна къща на Олимпийска ривиера

Площ

: 84 кв.м

Двор

: 470 кв.м

Година

: 2009

Стай

: 1

Спални

: 2

Бани

: 3

Етажност

: 1 от 2
Цена:
135,000

Къща

свободен

For sale

1958

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба с 2 спални къща в района на Платамонас - Олимпийска ривиера. Тази част на Гърция е предпочитано място за летни ваканции, поради наличие на много слънце през по-голямата част от годината. Морето в района е чисто и много спокойно, плажовете широки и рядко населени, предлагащи множество възможности за спорт и почивка. Имотът е изпълнен изключително качествено и е завършен стилно, като предлага множество възможности за рекреация и забавления. **Характеристики:** - **Площ**: 84 кв.м, **двор**: 470 кв.м. - **Разпределение:** Първи етаж: хол с кухня, тоалетна, складово помещение Втори етаж: хол, две спални, две бани и тоалетна - **Разстояние от морето:** 2 000 м Къщата разполага с добре поддържан и богато озеленен двор. Верандата е чудесно място за почивка и много чудесни вечери със студено питие под нощното небе на Гърция. От терасите на втори етаж се откриват приказни гледки към Егейско море и Олимп планина. Имотът е подходящ за покупка от семейства с малки деца или с инвестиционна цел. Къщата има слънчево изложение с гледка към града. Имотът разполага със следните екстри: мебели, камина, климатик, паркоместа, градина, отопление и складово помещение.

Предимства

Собствен двор

Напълно обаведена

Характеристики
Удобства

Илиян Стойков

Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Къща
свободен
For sale
1958
За имота

Smart Brokers предлага за продажба с 2 спални къща в района на Платамонас - Олимпийска ривиера. Тази част на Гърция е предпочитано място за летни ваканции, поради наличие на много слънце през по-голямата част от годината. Морето в района е чисто и много спокойно, плажовете широки и рядко населени, предлагащи множество възможности за спорт и почивка. Имотът е изпълнен изключително качествено и е завършен стилно, като предлага множество възможности за рекреация и забавления.

Характеристики:

  • Площ: 84 кв.м, двор: 470 кв.м.
  • Разпределение: Първи етаж: хол с кухня, тоалетна, складово помещение Втори етаж: хол, две спални, две бани и тоалетна
  • Разстояние от морето: 2 000 м

Къщата разполага с добре поддържан и богато озеленен двор. Верандата е чудесно място за почивка и много чудесни вечери със студено питие под нощното небе на Гърция.

От терасите на втори етаж се откриват приказни гледки към Егейско море и Олимп планина.

Имотът е подходящ за покупка от семейства с малки деца или с инвестиционна цел.

Къщата има слънчево изложение с гледка към града. Имотът разполага със следните екстри: мебели, камина, климатик, паркоместа, градина, отопление и складово помещение.

+ Повече

Спецификации

Площ:
84 кв.м
Двор:
470 кв.м
Година:
2009
Стаи:
1
Спални:
2
Бани:
3
Етажност:
1 от 2

Предимства

Собствен двор
Напълно обаведена
Панорамна гледка
+ Виж всички

Характеристики

Тухла
Склад
Илиян Стойков
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Илиян Стойков
Илиян Стойков
Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах