Просторен, напълно обзаведен черитистаен апартамент за продажба с отлична локация в близсот до хотел Маринела

Просторен, напълно обзаведен четиристаен апартамент за продажба с отлична локация в близост до хотел Маринела

€ 345,000
Лозенец, София
Просторен, напълно обзаведен четиристаен апартамент за продажба с отлична локация в близост до хотел Маринела
Просторен, напълно обзаведен четиристаен апартамент за продажба с отлична локация в близост до хотел Маринела

Площ

: 141 кв.м

Чиста площ

: 127 кв.м

Година

: undefined

Стай

: 4

Спални

: 3

Бани

: 1

Етажност

: 2 от 6

Изложение

: Изток/Югоизток/Юг
Цена:
345,000

Апартамент

продаден

For sale

5317

За имота

Smart Brokers предлага за продажба разкошен четиристен апартамент. Жилището е светло и топло. Намира се в сграда, строена посредством най-добрите и устойчиви противоземетръсни технологии. Вътрешният двор ви предоставя прекрасна възможност за почивка и отмора, и много щастливи часове за детски игри. Сграда е монолитна с добре поддържани общи части, разположена е в един от най-предпочитаните, поради добра инфраструктура, зелени зони и фантастични ресторанти райони за живеене – Лозенец. В близост се намират Южен парк, метростанция „Джеймс Баучер“, детски заведение, поликлиника и супермаркети. Апартаментът е с южно и източно изложение. Всички помещение са просторни с прави стени. Това позволява реализация на индивидуални интериорни проекти. Ценителите на аристократичните и луксозни мебели могат да се възползват от възможността да запазят автентичните такива, дело на майстори от западноевропейски школи. Към апартамента е наличен гараж с размери, достатъчени за съхранение на голям автомобил и обособяване на работен кът. **Характеристики**: - **Площ**: 141.00 кв.м. (чиста площ: 127.00 кв.м. + 14,00 кв.м.) - **Разпределение**: обширно входно антре, южен просторен хол с трапезария и кухня. Обща площ на помещението от над 45 кв.м.., три спални, килер, баня с тоалетна, две тераси. Жилището разполага с три спални. Площите на същите са рядко срещани в повечето модерни проекти ново строителство. Коридорът е широк и функционален, а антрето разполага с голям вграден гардероб. Огромно преимущество на този имот е прекрасната тераса с южно изложение. Собствениците могат да се наслаждават на прекрасни вечери на открито, през топлата част на годината. Към апартамента е включено мазе с площ от 14 кв.м. Същото се намира в сух и топъл сутерен. Апартаментът е подходящ за семейство с деца, служители на международни компании, или хора, които внимават да поддържат високо качество на живот. При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране **Smart Finance** ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия.Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

Предимства

Топ локация

Гараж включен в цената на имота

Отопление: ТЕЦ

Просторна всекидневна

Напълно обзаведен

Функционално разпределен

Характеристики
ПОЛУОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
МАЗЕ
ГАРАЖ
ВХОДА СЕ ЗАКЛЮЧВА
Удобства
ПОЛУОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
МАЗЕ
ГАРАЖ
ВХОДА СЕ ЗАКЛЮЧВА

Илиян Стойков

Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
продаден
For sale
5317
За имота

Smart Brokers предлага за продажба разкошен четиристен апартамент. Жилището е светло и топло. Намира се в сграда, строена посредством най-добрите и устойчиви противоземетръсни технологии. Вътрешният двор ви предоставя прекрасна възможност за почивка и отмора, и много щастливи часове за детски игри. Сграда е монолитна с добре поддържани общи части, разположена е в един от най-предпочитаните, поради добра инфраструктура, зелени зони и фантастични ресторанти райони за живеене – Лозенец. В близост се намират Южен парк, метростанция „Джеймс Баучер“, детски заведение, поликлиника и супермаркети.

Апартаментът е с южно и източно изложение. Всички помещение са просторни с прави стени. Това позволява реализация на индивидуални интериорни проекти. Ценителите на аристократичните и луксозни мебели могат да се възползват от възможността да запазят автентичните такива, дело на майстори от западноевропейски школи.

Към апартамента е наличен гараж с размери, достатъчени за съхранение на голям автомобил и обособяване на работен кът.

Характеристики:

  • Площ: 141.00 кв.м. (чиста площ: 127.00 кв.м. + 14,00 кв.м.)
  • Разпределение: обширно входно антре, южен просторен хол с трапезария и кухня. Обща площ на помещението от над 45 кв.м.., три спални, килер, баня с тоалетна, две тераси.

Жилището разполага с три спални. Площите на същите са рядко срещани в повечето модерни проекти ново строителство. Коридорът е широк и функционален, а антрето разполага с голям вграден гардероб.

Огромно преимущество на този имот е прекрасната тераса с южно изложение. Собствениците могат да се наслаждават на прекрасни вечери на открито, през топлата част на годината.

Към апартамента е включено мазе с площ от 14 кв.м. Същото се намира в сух и топъл сутерен.

Апартаментът е подходящ за семейство с деца, служители на международни компании, или хора, които внимават да поддържат високо качество на живот.

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия.Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

+ Повече

Спецификации

Площ:
141 кв.м
Чиста площ:
127 кв.м
Година:
undefined
Стаи:
4
Спални:
3
Бани:
1
Етажност:
2 от 6
Изложение:
Изток/Югоизток/Юг

Предимства

Топ локация
Гараж включен в цената на имота
Отопление: ТЕЦ
Просторна всекидневна
Напълно обзаведен
Функционално разпределен
Южен балкон
+ Виж всички

Характеристики

Тухла
ТЕЦ

Удобства

Полуобзаведен
Асансьор
Мазе
Гараж
Входа се заключва
Илиян Стойков
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Илиян Стойков
Илиян Стойков
Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах