Тристаен апартамент в жк Яворов

Тристаен апартамент в жк Яворов

€ 269,900
Яворов, София
Тристаен апартамент в жк Яворов
Тристаен апартамент в жк Яворов

Площ

: 91 кв.м

Чиста площ

: 81 кв.м

Година

: 1965

Стай

: 3

Спални

: 2

Бани

: 0

Етажност

: 1 от 4

Изложение

: Изток/Юг
Цена:
269,900

Апартамент

свободен

For sale

5417

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба към директни клиенти на компанията, тристаен апартамент, разположен на тиха и спокойна улица в сърцето на жк. Яворов. Жилището е разположено на първи от четири етажа в сграда, реализирана в унисон с най-добрите строителни практики. Апартаментът е светъл и топъл поради южно и източно изложения. Проектирано и завършено прецизно с внимание към всеки архитектурен елемент. Различните кътове предлагат много уют и възможности за спокойни забавни моменти със семейство и приятели. Жилището е разположено в близост до парк Княз-Борисова градина, в непосредствена близост до държавни институции, театри, множество заведения, магазини и учреждения. Към апартамента са налични избено помещение с площ от 11 m2 и таван с площ от 17.50 m2. - **Характеристики**: - **Площ**: 90.90 кв.м. (чиста площ: 80.70 кв.м. + 10,20 кв.м.) - **Разпределение**: всекидневна, кухненски бокс и трапезария, родителска спалня, детска стая с остъклен балкон, баня с тоалетна и коридор.   Помещенията в апартамента са прави и позволяват преустройство или реализация на множество, индивидуални интериорни решение. Площите на същите са рядко срещани в повечето модерни проекти ново строителство. Огромно преимущество на този имот е чудесната локация и близките паркови зони. При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране **Smart Finance** ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

Предимства

Апартаментът се намира в близост до Борисова градина

Южно изложение

Качествено построена сграда

Характеристики
ОБЗАВЕДЕН
ТАВАН
МАЗЕ
Удобства
ОБЗАВЕДЕН
ТАВАН
МАЗЕ

Илиян Стойков

Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
свободен
For sale
5417
За имота

Smart Brokers предлага за продажба към директни клиенти на компанията, тристаен апартамент, разположен на тиха и спокойна улица в сърцето на жк. Яворов. Жилището е разположено на първи от четири етажа в сграда, реализирана в унисон с най-добрите строителни практики.

Апартаментът е светъл и топъл поради южно и източно изложения. Проектирано и завършено прецизно с внимание към всеки архитектурен елемент. Различните кътове предлагат много уют и възможности за спокойни забавни моменти със семейство и приятели.

Жилището е разположено в близост до парк Княз-Борисова градина, в непосредствена близост до държавни институции, театри, множество заведения, магазини и учреждения. Към апартамента са налични избено помещение с площ от 11 m2 и таван с площ от 17.50 m2.

  • Характеристики:
  • Площ: 90.90 кв.м. (чиста площ: 80.70 кв.м. + 10,20 кв.м.)
  • Разпределение: всекидневна, кухненски бокс и трапезария, родителска спалня, детска стая с остъклен балкон, баня с тоалетна и коридор.   Помещенията в апартамента са прави и позволяват преустройство или реализация на множество, индивидуални интериорни решение. Площите на същите са рядко срещани в повечето модерни проекти ново строителство. Огромно преимущество на този имот е чудесната локация и близките паркови зони.

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

+ Повече

Спецификации

Площ:
91 кв.м
Чиста площ:
81 кв.м
Година:
1965
Стаи:
3
Спални:
2
Бани:
0
Етажност:
1 от 4
Изложение:
Изток/Юг

Предимства

Апартаментът се намира в близост до Борисова градина
Южно изложение
Качествено построена сграда
Просторни помещения
+ Виж всички

Характеристики

Тухла

Удобства

Обзаведен
Таван
Мазе
Илиян Стойков
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Илиян Стойков
Илиян Стойков
Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах