Просторни апартаменти в нова жилищна сграда с прекрасна локация в кв. Красна поляна

Просторни апартаменти в нова жилищна сграда с прекрасна локация в кв. Красна поляна

от 70 098 € до 190 658 €
1 300 €
Красна поляна, София
Без комисиона
Просторни апартаменти в нова жилищна сграда с прекрасна локация в кв. Красна поляна
Ваканционнен
свободен
For sale
19
За имота

Smart Brokers има удоволствието да ви представи новострояща се жилищна сграда „Красена“, намираща се на бул. Никола Мушанов в жк „Красна поляна“. Кварталът е един от най-старите и озеленени райони на София и е само на 1.5 км. от централна градска част.

Кварталът е предпочитано място за покупка на жилище и живот. За това допринася фантастично изградена транспортна инфраструктура и добре поддържана паркова среда. „Красна поляна“ предлага несравнима комбинация от удобствата на модерния град, кътове за отдих, спокойни места за разходка и игра, разнообразие от ресторанти и места за развлечение.

Районът се обслужва от автобуси с номера 11, 72, 77, 83, електробус № 60 и трамваи с номера 11 и 22. В близост се намират метростанциите „Вардар“ и „Константин Величков“.

Сграда „Красена“ предлага перфектно проектирана и прецизно изграждаща се жилищна среда.

Апартаментите са отлично проектирани с добро разпределение и висока степен на функционалност. Жилищата са добре осветени, с прави форми, позволяващи реализация на прекрасни интериорни проекти.

Сградата е 8 етажна. Достъпът до жилищата се осъществява през 3 входа с добре изградени общи части. Етажи от I – ви до VII – ми са проектирани за жилищни нужди. На партерно ниво се реализират гаражи, магазини, заведения и открити паркоместа.

Проектът е с две подземни нива с паркоместа.

За строителството на проекта се ползват материали с високо качество и последните нововъведения в строителните технологии

+ Повече

Спецификации

Година:
2024

Предимства

Прецизен проект и качествено строителство;
Комуникативна и добре озеленена среда на живот;
Възможност за покупка на паркомясто или гараж;
Лесен и бърз достъп до централни и паркови части на града.
+ Виж всички

Характеристики

Тухла
Илиян Стойков
София,България
14
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Илиян Стойков
Илиян Стойков
Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах