Добре обзаведена къща на три етажа с гледка в района на Полихроно (Касандра)

Добре обзаведена къща на три етажа с гледка в района на Полихроно (Касандра)

€ 230,000
Kassandra, Greece
Добре обзаведена къща на три етажа  с гледка в района на Полихроно (Касандра)
Добре обзаведена къща на три етажа с гледка в района на Полихроно (Касандра)

Площ

: 120 кв.м

Двор

: 30 кв.м

Спални

: 3

Бани

: 2

Етажност

: 2 от 3
Цена:
230,000

Къща

свободен

For sale

20981

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба добре построена и качествена къща недалеч от бреговете на Егейско море. От балконите на имота се откриват прекрасни гледки към сините води на морето и околните местности. Къщата и верандата дават множество възможности за отмора и почивка на семейство с малки деца или голяма компания. Разположена в живописен район, обградена от множество зеленина. Верандата на къщата в отлично място за почивка в топлите часова на деня и незабравими вечери с чаша студено питие. **Характеристики:** - **Площ:** 20 кв.м., **двор**: 30 кв.м. - **Разпределение:** **Партер:** просторен хол с кухня, баня с тоалетна **Първи етаж:** хол с добре оборудвана кухня, **Втори етаж:** 3 спални и баня с тоалетна - **Разстояние от морето:** 350 м. От верандата и прозорците на спалнята се разкриват великолепни гледки към морето. Тази част на Гърция е предпочитано място за отдих поради рядко съчетание от прекрасна природа с буйна и разнообразна растителност, широк и спокойни плажове, кристално чисти води и липса на тълпи от туристи. Околните селищата притежават неповторима атмосфера поради тесните и спокойни улички, изпълнени с аромати на прясно приготвени кулинарни изкушения и сладкиши. Областта е известна с множество пътеки сред природата, които водят към рядко посещавани обширни плажове, където морето е чисто и много спокойно. Имотът разполага със следните екстри: мебели, климатици и складово помещение.

Предимства

Напълно обзаведена

Характеристики
Удобства

Илиян Стойков

Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Къща
свободен
For sale
20981
За имота

Smart Brokers предлага за продажба добре построена и качествена къща недалеч от бреговете на Егейско море. От балконите на имота се откриват прекрасни гледки към сините води на морето и околните местности.

Къщата и верандата дават множество възможности за отмора и почивка на семейство с малки деца или голяма компания. Разположена в живописен район, обградена от множество зеленина. Верандата на къщата в отлично място за почивка в топлите часова на деня и незабравими вечери с чаша студено питие.

Характеристики:

  • Площ: 20 кв.м., двор: 30 кв.м.
  • Разпределение:

Партер: просторен хол с кухня, баня с тоалетна

Първи етаж: хол с добре оборудвана кухня,

Втори етаж: 3 спални и баня с тоалетна

  • Разстояние от морето: 350 м.

От верандата и прозорците на спалнята се разкриват великолепни гледки към морето.

Тази част на Гърция е предпочитано място за отдих поради рядко съчетание от прекрасна природа с буйна и разнообразна растителност, широк и спокойни плажове, кристално чисти води и липса на тълпи от туристи. Околните селищата притежават неповторима атмосфера поради тесните и спокойни улички, изпълнени с аромати на прясно приготвени кулинарни изкушения и сладкиши. Областта е известна с множество пътеки сред природата, които водят към рядко посещавани обширни плажове, където морето е чисто и много спокойно.

Имотът разполага със следните екстри: мебели, климатици и складово помещение.

+ Повече

Спецификации

Площ:
120 кв.м
Двор:
30 кв.м
Спални:
3
Бани:
2
Етажност:
2 от 3

Предимства

Напълно обзаведена
Панорамна гледка
+ Виж всички

Характеристики

Тухла
Склад
Илиян Стойков
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Илиян Стойков
Илиян Стойков
Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах