Многостаен апартамент в затворен комплекс - кв. Драгалевци

Многостаен апартамент в затворен комплекс - кв. Драгалевци

€ 585,000
Драгалевци, София
Многостаен апартамент в затворен комплекс - кв. Драгалевци
Многостаен апартамент в затворен комплекс - кв. Драгалевци

Площ

: 190 кв.м

Чиста площ

: 169 кв.м

Година

: 2022

Стай

: 6

Спални

: 3

Бани

: 2
Цена:
585,000

Апартамент

свободен

For sale

5301

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба многостаен апартамент на шпакловка и замазка в затворен комплекс в кв. Драгалевци. Комплексът се състои от 3 малки, самостоятелни сгради от по 4 етажа. Апартаментът е с отлична локация на три минути от спирки на автобуси № 64, 93, 98. Достъпът до сградата е регулиран, а пространствата около нея са добре поддържани с вътрешни алеи. Строителството на комплекса е извършено с високоачествени материали и с последните нововъведения в строителните технологии. Комплексът е с обособена растителна среда и луксозно завършени общи части. - **Характеристики**: - **Площ**:190 кв.м.,чиста площ: 168.84 кв.м. Площта е на два двустайни апартамента, които може да оформите по ваше желание. - **Разпределение**: В апартамента могат да бъдат оформени спални, бани, дневен тракт и мокри помещения според изискванията на клиента. Има и две тераси от по 13.18 кв.м., както и две покривни по 45 кв.м., които да бъдат ползвани от собствениците. - **Изпълнение**: - Отопление - прекарани всички необходими инсталации за ток, вода, газ, като алтернатива са монтирани климатици - три броя. - Зидария - тухли "Виненбергер" 25 см и 12 см, дограма 7-камерна "Рехау"-троен стъклопакет. Асансьорите са "Шиндлер" и стигат до подземните гаражи. - Фасада - HPL-вентилируема, изолацията по стените е стъклена вата. Има фасадно осветление, останалото външно осветление е с датчик за светлина, а в сутерените и общите части с датчик за движение. - Врати - блиндирани смарт врати "Солид", които могат да се отварят с пръстов отпечатък или карта. **Възможност за закупуване на подземни и надземни паркоместа, има подгрев на рампата.** С разрешение за ползване от м.август 2022 г. **При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance** ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване и да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77

Предимства

Отлична локация

Характеристики
АСАНСЬОР
СКЛАД В АПАРТАМЕНТА
Удобства
АСАНСЬОР
СКЛАД В АПАРТАМЕНТА

Илиян Стойков

Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
свободен
For sale
5301
За имота

Smart Brokers предлага за продажба многостаен апартамент на шпакловка и замазка в затворен комплекс в кв. Драгалевци. Комплексът се състои от 3 малки, самостоятелни сгради от по 4 етажа.

Апартаментът е с отлична локация на три минути от спирки на автобуси № 64, 93, 98. Достъпът до сградата е регулиран, а пространствата около нея са добре поддържани с вътрешни алеи.

Строителството на комплекса е извършено с високоачествени материали и с последните нововъведения в строителните технологии. Комплексът е с обособена растителна среда и луксозно завършени общи части.

  • Характеристики:

  • Площ:190 кв.м.,чиста площ: 168.84 кв.м.

Площта е на два двустайни апартамента, които може да оформите по ваше желание.

  • Разпределение: В апартамента могат да бъдат оформени спални, бани, дневен тракт и мокри помещения според изискванията на клиента. Има и две тераси от по 13.18 кв.м., както и две покривни по 45 кв.м., които да бъдат ползвани от собствениците.

  • Изпълнение:

  • Отопление - прекарани всички необходими инсталации за ток, вода, газ, като алтернатива са монтирани климатици - три броя.

  • Зидария - тухли "Виненбергер" 25 см и 12 см, дограма 7-камерна "Рехау"-троен стъклопакет. Асансьорите са "Шиндлер" и стигат до подземните гаражи.

  • Фасада - HPL-вентилируема, изолацията по стените е стъклена вата. Има фасадно осветление, останалото външно осветление е с датчик за светлина, а в сутерените и общите части с датчик за движение.

  • Врати - блиндирани смарт врати "Солид", които могат да се отварят с пръстов отпечатък или карта.

Възможност за закупуване на подземни и надземни паркоместа, има подгрев на рампата.

С разрешение за ползване от м.август 2022 г.

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване и да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77

+ Повече

Спецификации

Площ:
190 кв.м
Чиста площ:
169 кв.м
Година:
2022
Стаи:
6
Спални:
3
Бани:
2

Предимства

Отлична локация
Висококачествени строителни материали
+ Виж всички

Характеристики

Ток
Газ

Удобства

Асансьор
Склад в апартамента
Илиян Стойков
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Илиян Стойков
Илиян Стойков
Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах