Просторен тристаен апартамент с двор

Просторен тристаен апартамент с двор

€ 290,000
м-т Гърдова глава, София
Просторен тристаен апартамент с двор
Просторен тристаен апартамент с двор

Площ

: 130 кв.м

Чиста площ

: 112 кв.м

Година

: 2023

Стай

: 3

Спални

: 2

Бани

: 0

Етажност

: 1 от 4

Изложение

: Изток/Юг
Цена:
290,000

Апартамент

архив

For sale

5393

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба просторен тристаен апартамент, ситуиран в новопостроен комплекс. Комплексът се намира в район с добре изградена пътна инфраструктура и множество зелени зони. Жилището е ориентирано на изток и към Витоша планина, което го прави светло и топло. Разположено е в сграда, реализирана с качествени материали и посредством последните технологични нововъведения в строителната индустрия. Апартаментът се намира на партерен етаж и разполага със собствен двор с площ от 77 m2, даващ възможности за активности на открито или почивка в прохладните часове на деня. Изложението му е южно и източно. Всички помещение са просторни с прави стени. Това предоставя възможност за реализация на индивидуални интериорни проекти. Жилището се продава с луксозно завършени мокри помещения, подови настилки от италиански мрамор - Calacatta, стени с монтирана вътрешна изолация и обшивка от гипсо-картон. - **Характеристики**: -** Площ**: 130.00 кв.м. (чиста площ: 112.00 кв.м. + 2,50 кв.м.) - **Разпределение**: обширно входно антре, южен просторен хол с трапезария и кухня /обща площ на помещението от над 40 кв.м./, мастър бедрум с баня и дрешник, втора спалня, втора баня с тоалетна и два склада, тераса и двор към апартамента с площ от 77 m2. Размерите на помещенията са проектирани изключително функционално и са рядко срещани в повечето модерни проекти ново строителство. Коридорите са широки, а антрето предлага възможност за вграждане на голям гардероб. Огромно преимущество на този имот е и голямата тераса с южно изложение. Собствениците могат да се наслаждават на прекрасни вечери на открито, през топлата част на годината. Жилището е подходящо за семейство с деца, служители на международни компании, или хора, които внимават да поддържат високо качество на живот. Има възможност за покупка на паркомясто на цена от 18 000 евро. При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране **Smart Finance** ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: **0889 80 77 77**.

Предимства

Ново строителство

Външна и вътрешна топло-изолация

Завършени мокри помещения

Индивидуален двор

Характеристики
НЕОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
СКЛАД В АПАРТАМЕНТА
Удобства
НЕОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
СКЛАД В АПАРТАМЕНТА

Илиян Стойков

Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
архив
For sale
5393
За имота

Smart Brokers предлага за продажба просторен тристаен апартамент, ситуиран в новопостроен комплекс. Комплексът се намира в район с добре изградена пътна инфраструктура и множество зелени зони. Жилището е ориентирано на изток и към Витоша планина, което го прави светло и топло. Разположено е в сграда, реализирана с качествени материали и посредством последните технологични нововъведения в строителната индустрия.

Апартаментът се намира на партерен етаж и разполага със собствен двор с площ от 77 m2, даващ възможности за активности на открито или почивка в прохладните часове на деня. Изложението му е южно и източно. Всички помещение са просторни с прави стени. Това предоставя възможност за реализация на индивидуални интериорни проекти.

Жилището се продава с луксозно завършени мокри помещения, подови настилки от италиански мрамор - Calacatta, стени с монтирана вътрешна изолация и обшивка от гипсо-картон.

  • Характеристики: -** Площ**: 130.00 кв.м. (чиста площ: 112.00 кв.м. + 2,50 кв.м.)
  • Разпределение: обширно входно антре, южен просторен хол с трапезария и кухня /обща площ на помещението от над 40 кв.м./, мастър бедрум с баня и дрешник, втора спалня, втора баня с тоалетна и два склада, тераса и двор към апартамента с площ от 77 m2.

Размерите на помещенията са проектирани изключително функционално и са рядко срещани в повечето модерни проекти ново строителство. Коридорите са широки, а антрето предлага възможност за вграждане на голям гардероб. Огромно преимущество на този имот е и голямата тераса с южно изложение. Собствениците могат да се наслаждават на прекрасни вечери на открито, през топлата част на годината.

Жилището е подходящо за семейство с деца, служители на международни компании, или хора, които внимават да поддържат високо качество на живот.

Има възможност за покупка на паркомясто на цена от 18 000 евро.

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване или да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77.

+ Повече

Спецификации

Площ:
130 кв.м
Чиста площ:
112 кв.м
Година:
2023
Стаи:
3
Спални:
2
Бани:
0
Етажност:
1 от 4
Изложение:
Изток/Юг

Предимства

Ново строителство
Външна и вътрешна топло-изолация
Завършени мокри помещения
Индивидуален двор
Южно изложение
+ Виж всички

Характеристики

Тухла
Електричество

Удобства

Необзаведен
Асансьор
Склад в апартамента
Илиян Стойков
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Илиян Стойков
Илиян Стойков
Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах