Слънчев и топъл апартамент в ж.к. Лагера

Слънчев и топъл апартамент в ж.к. Лагера

€ 157,000
Лагера, София
Слънчев и топъл апартамент в ж.к. Лагера
Слънчев и топъл апартамент в ж.к. Лагера

Площ

: 110 кв.м

Чиста площ

: 110 кв.м

Година

: 1990

Стай

: 3

Спални

: 1

Бани

: 2

Етажност

: 4 от 16

Изложение

: Югозапад
Цена:
157,000

Апартамент

архив

For sale

5296

За имота

**Smart Brokers** продава слънчев и топъл апартамент. Жилището се намира в панелна сграда с добре поддържани общи части. Сградата е разположена в зелен район с множество паркови зони и места за отдих в жк Лагера. Кварталът предлага добре поддържана инфраструктура и много бърз достъп до централните части на града посредством бул. Цар Борис III и отлично организиран градски транспорт. В района се намират детски и учебни заведения, супермаркети и множество качествени ресторанти и места за отдих и почивка. Паркирането около блока е свободно и спокойно. Районът, парковите зони и отдалечеността на околните сгради предполагат тих и спокоен начин на живот в големия град. От прозорците на хола и балкона се откриват фантастични гледки към зелени и паркови зони на града. Входът е с чип и има три асансьора. - **Характеристики:** - **Площ**: Чистата площ на апартамента е 76.00 m2. - **Разпределение** : обширно входно антре с вграден гардероб, хол, дневна/спалня, кухненски бокс, баня с тоалетна, втора тоалетна, мокро помещение, остъклена тераса. Към апартамента има мазе 4+2 кв. м. и светло помещение на етажа-5 кв. м. Апартаментът позволява да бъде преустроен с две отделни спални. Апартаментът се нуждае от козметичен ремонт. **При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance** ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване и да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77

Предимства

Прекрасна локация

Характеристики
ПОЛУОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
МАЗЕ
ВХОДА СЕ ЗАКЛЮЧВА
Удобства
ПОЛУОБЗАВЕДЕН
АСАНСЬОР
МАЗЕ
ВХОДА СЕ ЗАКЛЮЧВА

Илиян Стойков

Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Апартамент
архив
For sale
5296
За имота

Smart Brokers продава слънчев и топъл апартамент. Жилището се намира в панелна сграда с добре поддържани общи части. Сградата е разположена в зелен район с множество паркови зони и места за отдих в жк Лагера.

Кварталът предлага добре поддържана инфраструктура и много бърз достъп до централните части на града посредством бул. Цар Борис III и отлично организиран градски транспорт. В района се намират детски и учебни заведения, супермаркети и множество качествени ресторанти и места за отдих и почивка.

Паркирането около блока е свободно и спокойно. Районът, парковите зони и отдалечеността на околните сгради предполагат тих и спокоен начин на живот в големия град.

От прозорците на хола и балкона се откриват фантастични гледки към зелени и паркови зони на града. Входът е с чип и има три асансьора.

  • Характеристики:

  • Площ: Чистата площ на апартамента е 76.00 m2.

  • Разпределение : обширно входно антре с вграден гардероб, хол, дневна/спалня, кухненски бокс, баня с тоалетна, втора тоалетна, мокро помещение, остъклена тераса. Към апартамента има мазе 4+2 кв. м. и светло помещение на етажа-5 кв. м.

Апартаментът позволява да бъде преустроен с две отделни спални. Апартаментът се нуждае от козметичен ремонт.

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Smart Finance ще ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. Можете да отправите вашето запитване и да получите безплатна консултация на телефонен номер: 0889 80 77 77

+ Повече

Спецификации

Площ:
110 кв.м
Чиста площ:
110 кв.м
Година:
1990
Стаи:
3
Спални:
1
Бани:
2
Етажност:
4 от 16
Изложение:
Югозапад

Предимства

Прекрасна локация
Комуникативно място
+ Виж всички

Характеристики

ЕПК
ТЕЦ

Удобства

Полуобзаведен
Асансьор
Мазе
Входа се заключва
Илиян Стойков
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Илиян Стойков
Илиян Стойков
Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах