Три етажна модерна къща с панорамни гледки и собствен двор в района на Коринос

Три етажна модерна къща с панорамни гледки и собствен двор в района на Коринос

€ 210,000
Katerini, Greece
Три етажна модерна къща с панорамни гледки и собствен двор в района на Коринос
Три етажна модерна къща с панорамни гледки и собствен двор в района на Коринос

Площ

: 370 кв.м

Чиста площ

: 3000 кв.м

Година

: 2013

Спални

: 5

Бани

: 2

Етажност

: 1 от 3
Цена:
210,000

Къща

свободен

For sale

31032

За имота

**Smart Brokers** предлага за продажба качествено построена 3 етажна къща в района на Коринос - (Олимпийска Ривиера). Селището е много предпочитано поради автентичната си архитектура, мек климат и липса на тълпи от туристи. Плажовете и морето разположени в района са чисти и много спокойни. Повечето от тях са широки и рядко посещавани и предоставят множество възможности за спорт и почивка. Тази част на Гърция е предпочитано място за отдих поради рядко съчетание от различни природни дадености, като планини и морски бряг. **Характеристики**: - **Площ**: 370 кв.м., парцел: 3 000 кв.м. - **Разпределение**: **Полусутерен**: 3 складови помещения **Първи етаж**: хол с кухня, 2 спални и баня с тоалетна. **Втори етаж**: 3 спални и баня с тоалетна - **Разстояние до море** – 7 000 м. Различно оформените кътове в къщата и двора предлагат множество възможности за отмора и почивка на семейство с малки деца или голяма компания. Къщата е разположена в живописен район, обградена от множество зеленина. Имотът разполага с четири спални, а на втория етаж се намира просторна тераса с невероятни гледки, която предоставя възможност за изживяване на фантастични моменти на открито през спокойните летни вечери. Всички помещения са проектирани с прави форми, добре оборудвани и обзаведени, и предоставят възможност за ваканционно летуване на повече от едно семейство, което прави къщата и отлична инвестиционна възможност. Имотът разполага със следните екстри: мебели, камина, климатик, паркомясто, градина, барбекю зона, гараж, отопление, алармена система, складово помещение.

Предимства

Собствен, красиво озеленен двор

Панорамна гледка

Напълно обзаведена

Характеристики
Удобства

Илиян Стойков

Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77
Къща
свободен
For sale
31032
За имота

Smart Brokers предлага за продажба качествено построена 3 етажна къща в района на Коринос - (Олимпийска Ривиера). Селището е много предпочитано поради автентичната си архитектура, мек климат и липса на тълпи от туристи. Плажовете и морето разположени в района са чисти и много спокойни. Повечето от тях са широки и рядко посещавани и предоставят множество възможности за спорт и почивка. Тази част на Гърция е предпочитано място за отдих поради рядко съчетание от различни природни дадености, като планини и морски бряг.

Характеристики:

  • Площ: 370 кв.м., парцел: 3 000 кв.м.
  • Разпределение:

Полусутерен: 3 складови помещения

Първи етаж: хол с кухня, 2 спални и баня с тоалетна.

Втори етаж: 3 спални и баня с тоалетна

  • Разстояние до море – 7 000 м.

Различно оформените кътове в къщата и двора предлагат множество възможности за отмора и почивка на семейство с малки деца или голяма компания. Къщата е разположена в живописен район, обградена от множество зеленина. Имотът разполага с четири спални, а на втория етаж се намира просторна тераса с невероятни гледки, която предоставя възможност за изживяване на фантастични моменти на открито през спокойните летни вечери.

Всички помещения са проектирани с прави форми, добре оборудвани и обзаведени, и предоставят възможност за ваканционно летуване на повече от едно семейство, което прави къщата и отлична инвестиционна възможност.

Имотът разполага със следните екстри: мебели, камина, климатик, паркомясто, градина, барбекю зона, гараж, отопление, алармена система, складово помещение.

+ Повече

Спецификации

Площ:
370 кв.м
Чиста площ:
3000 кв.м
Година:
2013
Спални:
5
Бани:
2
Етажност:
1 от 3

Предимства

Собствен, красиво озеленен двор
Панорамна гледка
Напълно обзаведена
Паркиране
+ Виж всички

Характеристики

Тухла
Склад
Барбекю
Илиян Стойков
София,България
5
години опит
Сертифициран
ДРУГИ ИМОТИ ОТ Илиян Стойков
Илиян Стойков
Консултант
i.stoikov@smartbrokers.bg
0889 80 77 77

Купи този имот със

EUR/Месец
Години
Търсите нещо специфично?

В случей, че не намирате подходящ имот на нашият уебсайт, винаги може да ни се обадите директно и да ви помогнем в търсенето на перфектният имот за вас

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Разбрах