Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува.

Разбрах

NEVEN RESIDENCE представителен затворен комплекс в полите на Витоша с отлична функционалност

Детайлна Информация

NEVEN RESIDENCE е представителен затворен жилищен комплекс, състоящ се от три самостоятелни четириетажни сгради: А, Б и В. Сграда Б е с две жилищни секции БI и БII. Комплексът разполага с апартаменти, офиси, подземни гаражи и надземни паркоместа, вътрешна улица, фитнеси, солариум, парти зали, голяма южна градина с детски кътове и зони за отдих. 

В комплекса има 32 двустайни, 22 тристайни и 4 четиристайни апартаменти; четири офиса; 34 самостоятелни подземни гаража, 10 подземни паркоместа, 28 надземни паркоместа на територията на комплекса и 18 външни паркоместа.

Околосградното пространство на Комплекс NEVEN RESIDENCE е оформено чрез умело планиране и разполагане на отделни кътове, които създават собствен оазис на спокойствие, уют и индивидуална околна среда. 

Комплексът е с богато и разнообразно озеленяване от редки и ценни видове иглолистни и широколистни растения и храсти: син смърч, сребрист смърч, синя ела, кавказка ела, хималайски бор, пъстролистни явори, пицеа коника, жив плет от западна туя „Смарагд”, декоративна липа, декоративна черница, дъбове, брези, лилиодендрон, ликвидембър, глициния, люляци, гинко билоба  и много други разноцветни рододендрони и цъфтящи храсти. Затревяването е изпълнено чрез четирикомпонентна смеска – внос от Холандия с висока издръжливост. За ежедневното поддържане на тревния килим и растенията е изградена съвременна автоматична поливна система за всички части на двора и цветарниците. Водата за поливната система се осигурява от собствен водоизточник - най-дълбокия кладенец на дренажната система.

Красивите растения – цветя, храсти, дървета са прелестни и сами по себе се, но структурирани подходящо рисуват една истинска райска градина – градина на вдъхновение, радост за окото и приятел на децата.


Локация: София

Район: Симеоново

Цени

от € 259 300 до € 261 000

от € 1150.19 до € 1150.25 m2

Квадратура:

225.43 m2 - 226.92 m2

Етажи:

Ref.NO: 003008 

Мелита Дудева

Консултант: Мелита Дудева

M: + 359 889 80 77 77,

Е: m.dudeva@smartbrokers.bg

Имоти в Комплекса
 • Цена 261 000 €
  FOR sale
  Тристаен апартамент за продажба в нов жилищен комплекс в Симеоново
  • Локация:

   София 

  • Район:

   Симеоново 

  • Тип на офертата:

   Продава  

  • Тип на имота:

   Апартамент 

  • Ref.NO:

   2150 

  Цена 259 300 €
  FOR sale
  Напълно завършен, нов четиристаен апартамент в затворен комплекс в Симеоново
  • Локация:

   София 

  • Район:

   Симеоново 

  • Тип на офертата:

   Продава  

  • Тип на имота:

   Апартамент 

  • Ref.NO:

   3265 

В случай че не намирате подходящ имот, моля попълнете формата с вашите изисквания към търсените имоти
или се свържете директно на тел: +359 889 80 77 77

Последно разглеждани

 • NEVEN RESIDENCE представителен затворен комплекс в полите на Витоша с отлична функционалност
  NEVEN RESIDENCE представителен затворен комплекс в полите на Витоша с отлична функционалност
  • Локация:

   София

  • Район:

   Симеоново

  • Квадратура:

   кв.м.

Уважаеми Дами и Господа,

На 25 май 2018 влезе в сила общ регламент за защита на личните данни (Регламент ЕС N 2016/679). За да продължим да изпращаме към вас най-актуалните предложения имаме нужда от вашето съдействие и съгласие за получаване на маркетингови съобщения от Смарт Брокерс ООД.

Ако желаете да получавате информация за най-актуалните ни оферти за продажба и наеми на недвижими имоти, събития и интересни новини, съгласно Европейските изисквания, моля абонирайте се за нашия електронен инфобюлетин.

Този месец актуализираме и Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да може по-лесно да разберете как събираме личните ви данни, каква информация може да бъде събрана, как може да бъде използвана, какъв е срокът за който я съхраняваме, как съхраняваме личните ви данни и на кого могат да бъдат прехвърляни те. Моля запознайте се с Политиката за поверителност тук

За да потвърдите Вашето съгласие да получавате нашия бюлетин, моля натиснете бутона:

Ако НЕ желате да продължите да получавате нашия бюлетин, моля, натиснете ТУК
или ни изпратете e-mail на office@smartbrokers.bg